Responsabilitate faţă de clienţi
Nu solicităm o comandă minimă de produse. Livram săptămânal, indiferent de locaţia clientului. Asigurăm respectarea condiţiilor de temperatură şi umiditate în timpul transportului.
Previous
Next

Servicii

Imedica S.A.  înregistrează, importă, promovează, vinde și distribuie produsele sale (medicamente, suplimente alimentare, cosmetice şi dispozitive medicale) pe tot teritoriul României.  Furnizorii noştri, pe care îi considerăm parteneri, sunt producători din Comunitatea Europeană cât și din terțe țări.

Imedica S.A. contribuie, prin departamentul de cercetare-dezvoltare, la cercetarea de molecule noi şi vechi, noi combinaţii şi suplimente alimentare. Implementarea cercetării este realizată printr-un OCC, care asigură servicii atât pentru studiile proprii cât şi pentru alte companii, fiind acoperite toate fazele studiilor clinice, de la studii de fază I (bioechivalenţă) până la studii de fază V.

Pentru medicamentele importate din terțe țări Imedica este şi eliberator de serii.

Furnizori

Producători din Comunitatea Europeană:

Producători din terţe ţări:

Producători din România:

Servicii oferite furnizorilor:

Clienţi

Servicii oferite clienţilor:

Distribuţie

Aria de distribuţie
Imedica, prin dotarea pe care o are, acoperă cu activitatea de distribuţie de medicamente întreaga ţară.

Flota
Pentru a facilita activitatea de distribuţie, Imedica dispune de o flotă dedicată de 30 de maşini de diferite capacităţi. Spaţiul de depozitare al maşinilor este dotat cu instalaţie care realizează temperatura controlată şi dispozitive de monitorizare a temperaturii în timpul transportului.