Înţelegem nevoile pieţii
Lucrăm în mod constant la îmbunătățirea serviciilor noastre oferind produse din cele mai noi şi mai bune, la prețurile cele mai competitive.
Previous
Next

Despre noi

Imedica S.A. este o companie având ca obiect de activitate importul şi distribuţia de medicamente de uz uman, suplimente alimentare, produse cosmetice şi dispozitive medicale.

Imedica S.A. a înfiinţat în 1999 un departament de cercetare-dezvoltare desfăşurat printr-o firmă afiliată – Imedica Laboratories S.A., care acoperă toate etapele dezvoltării medicamentelor noi, combinaţiilor medicamentoase şi suplimentelor alimentare.

Din anul 2004 Imedica a implementat sistemul de management al calităţii în conformitate cu standardul ISO 9001 :2000, în 2010 am obținut ISO 9001 :2008, iar din anul 2018 deținem certificarea ISO 9001 : 2015.

Viziune şi valori

Echipa

Avem o echipă dinamică şi profesionistă atent selecţionată pentru a asigura activitatea desfăşurată în toate departamentele noastre: 

Oportunităţi de angajare la Imedica

Suntem mereu în căutarea profesioniștilor dornici de a-şi dovedi valoarea. Dacă împărtăşiţi valorile noastre și doriţi să faceţi parte din echipa noastră, nu ezitaţi să ne trimiteţi CV-ul pentru evaluare și cineva de la Imedica vă va contacta în cel mai scurt timp.